A2E display in ArcGIS Pro

Ryan's Avatar

Ryan

04 Apr, 2017 03:40 PM

When in scene mode in ArcGIS Pro, A2E displays lines between image tiles and the google watermark appears in every tile. Is there a way to display the A2E image seamlessly and move the google watermark to a service layer credit?

  1. 1 Posted by pd-admin on 12 Apr, 2017 02:22 PM

    pd-admin's Avatar

    Hi Ryan, has anyone given you an answer to this issue, yet? I have the same issue you have with all of the watermarks.

    Mike

  2. 2 Posted by Ryan Mullen on 12 Apr, 2017 03:46 PM

    Ryan Mullen's Avatar

    Hi Mike,

    No, I have not heard back on this issue. I'm still waiting for it to be resolved.

    Thanks

    Ryan Mullen
    GIS Specialist, Water Resources Technician
    [2017 Logo Signature_NEW LOGO - new-Ryan]<http://www.sgm-inc.com/>
    [fb]<https://www.facebook.com/#!/SGM.Inc>[linked in]<https://www.linkedin.com/company/1673955?trk=prof-exp-company-name>

  3. Support Staff 3 Posted by bFlood on 17 Apr, 2017 02:39 PM

    bFlood's Avatar

    sorry, at this time, there is no way to change the display in SceneView

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Already uploaded files

  • A2E-problem.JPG 95.9 KB

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac